8 januari 2010

Dagarna går när man ligger halvdöd i sängen

En rolig sak med Sam är att han tycker om att leka lite då och då. En favoritlek i huset är att jaga matte eller husse. Vi säger "Aaah" och springer och gömmer oss bakom en knut eller en säng. Sen springer han och hoppar på oss. Tror att min mamma och pappa tyckte den leken var rolig med när de passade honom ;p.

Snart är det fredag, veckan går verkligen snabbt när man är sjuk ;/. Får se om det kanske blir en vända in till stan någon dag med. Behöver komma ut lite. Nu måste jag ta mig i kragen igen och börja röra på mig. Fast jag fortfarande har ont i halsen :/. I helgen ska jag vara kattvakt åt Vixx. Hon och Alex ska till "huvudstaun" som vi Karlskroniter kallar vår underbara stad :D. Ska bli kul att umgås lite med Deci :). Förhoppningsvis kommer Klara till campus med! :D Då blir det kaffedrickande och umgänge..wiiie! Dock är Klara mycket blondare nuförtiden än när jag först träffade henne. Vi missade vår "2:årsdag" Klara!! ;o (kom jag på precis)



Kent och jag avslutade precis kvällen med Zombieland. Helt ok, men jag trodde faktiskt att den skulle vara lite roligare med tanke på all rosning den har fått. Nu blir det sängen och kanske läsning i M.Keyes boken :)

"Skäms inte för dina mörka färger
Skäms inte för dina mörka toner

Du behöver inte förklara för mig
varför du är så trött
Du behöver inte få mig att förstå
varför du återigen känner dig så
förlorad i hopplöshet och meningslöshet"

1 kommentar:

  1. Oh Darn! Men då får vi fira dubbelt så hårt nu istället :D

    SvaraRadera