26 januari 2010

Malmö

Helgen har spenderats i Malmö och jag kom hem först idag. Vi åkte för att se Depeche mode som spelade igår och bestämde oss för att åka ner lite tidigare för att träffa Kents familj och mina vänner.
När vi kom fram till Burlöv/Arlöv bestämde vi oss för att gå på Burlöv centrum. Det är en stor galleria med massa affärer. Jag skulle köpa en klänning jag sett på Gina. En likadan som min vardagsklänning jag hittade fast en grå. Det blev också en svart med blommor på när jag väl var inne ;o!
När vi kom hem fick vi reda på att vi skulle med och äta på Elysé, även känd som trädgården. Där åt vi fondue! Massa gott, jag har inte ätit det på jättelänge. De hade även världens godaste salladsbuffé. Och sen såklart var det fri påfyllning av allt. Gud va mätt jag blev. Sedan begav vi oss till Steph för lite fest och umgänge. Tyvärr fick vi åka hem tidigt för jag fick jätteont i både ryggen och magen :(.På söndagen så tog vi det lugnt på förmiddagen och jag åkte sedan till Johanna i Lund. Riktigt trevligt. Saknar verkligen att umgås på det viset. Blir ju inte så ofta :(. På kvällen åkte jag tillbaka till Arlöv och fick ansiktsmassage av Kents syster. Hon utbildar sig till hudvårdsspecialist och jag har inget emot om hon övar på mig ;D.


Klänningar + stor tröja från MQ. Depeche tröja från konserten.


Köpte även skohyllor man hänger. Dock räckte inte två till så alla skor fick inte plats. Men nu är jag organiserad! Organiserade garderoberna ikväll med :)

På måndagen blev det återigen lite shopping och sedan åkte vi till Malmö Arena för Depeche!! Har underskattat dem lite men de var verkligen sjukt bra live och jag har fått en ny favoritlåt :D.
Sen blev det upp tidigt idag för tåget hem..Det var hela min helg :).


Ett stort öga kollade på oss ;o!

(Bättre och fler bilder kommer sen när jag uppdaterat mitt program till mobilen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar