12 februari 2010

Födelsedag!

Igår fyllde jag och Alex år!!Dagen började med stress, då jag hade ett antal saker att fixa. Var och hämtade Alex nya glasögon i stan etc. Blev glad då jag hittade kort i brevlådan och ett jättetjockt paket.
Fina kort från "svärmor" Eva och Ronny (innehöll pengar ;o), Lena och faster Louise. Det tjocka paketet var från "svägerska" Catha. Det var fyllt med scrapbookingsaker! Blev sjukt glad! :D
Sen fick jag två presenter av Kent. Ett rör med saker till mina makraméarmband. Sen ett annat med pärlor och saker till scrapbookingen. Sen fick jag veta att jag skulle få ytterligare en sak, men senare. Min inkorg i både mobil och mail spammandes av gratulationer. Tackar! :D

Kvällen firades med spel och umgänge med kompisar. Jag bakade en egen chokladkladdkaka baserat på LCHF. Köpte en kladdkaka med eftersom Ida är allergisk mot nötter.
Det blev en väldigt rolig kväll med presentöppning och skratt.
Vi spelade TP en stund, mitt lag bestående av Oscar, jag och Alex, dominerade helt klart ;D. När alla började bli trötta på att svara fel öppnade vi våra presenter.

Jag fick:
 • Hårinpackning av Sara
 • Ett litet hjärta till nyckelringen, pluggrussin och en sminkborste av Ida
 • En leopardmönstrad scarf av Klara
 • Ett salt/pepparkar liknande katter av Anita, Oscar och Vixx
 • Geisha - ask av Adde och Emma
 • Parfym av Kent

Presentbordet

En underbar födelsedag helt enkelt och jag skulle inte ha velat fira den på något annat sätt. Vi har fått en liten egen familj här uppe, Alex och jag.


Några av de bästa människorna i hela världen

Och idag kommer Johanna! :D

2 kommentarer:

 1. Jag var ju där, och jag är ju bäst.

  SvaraRadera
 2. Men du gav inget Viktor så du är sämst!

  SvaraRadera