1 februari 2010

Tråkdag och funderingar

Sitter hemma och har ont i magen. TV:n verkar inte funka som den ska heller, ingen kanal på 3,5 och 6. De allra viktigaste. Har rört mig lite runt runt, gick ut ett varv med, men ont som tusan gör det. Speciellt uppför trapporna, men då får jag motion med. Jag har redan pluggat klart det jag ska men får väl göra lite till. Usch..så tråkigt att vara sjuk. För det är jag ju faktiskt fortfarande. Känner mig fruktansvärt slö och hängig. Ont i hela kroppen. Hoppas Alex och Viktor kommer över en stund så vi kan plugga ihop ikväll. Då får jag lite annat att tänka på.
Jag har försökt skära ner lite på medicinen. Egentligen skulle jag höja den, men jag blir så ledsen för vikten går inte ner så mycket nu när jag äter medicinen. Fastän jag kämpar varje dag. Samtidigt behöver jag den för att klara av allt. Men jag behöver gå ner för att klara mig ifrån den. Ett dilemma. Pest eller kolera.
Går och funderar lite över hur min galla ser ut. Men det får jag inte veta för nu är den på labb, undrar om den gör någon nytta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar