4 mars 2010

Life is a roller coaster

Idag har varit en lång dag. Vaknade av mig själv vid 8 fastän jag somnade sent. Sen upp o till skolan. Där satt jag på en tråkig föreläsning om utvärdering. Eller den kanske inte var så tråkig, men min hjärna tog inte till sig någonting. Efter föreläsningen gick jag och Viktor runt och kollade in läget på AMÅR (arbetsmarknadsårsdagen). Det är en mässa där massor av företag ställer ut och informerar om sig själva. Det går även att prata jobb om man känner för det. Vi blev uppmanade att lägga in vårt CV hos minst 3 företag. Det var inte så många IT företag där i år. Kanske de inte har satsat lika mycket på dem. Eller kanske nedgången i ekonomin har visat sig nu för IT- företagen.
Efter vi gått på amår skulle jag iväg igen, till Åsa. Det gick bra. Fick mycket insikt som vanligt. Hon är väldigt klok hon. När jag kom hem blev jag trött på lägenheten och tog tag i disken..sen soporna..sen dammade jag, damsög och torkade golven. Städade toan med...så nu är nästan hela lägenheten städad. Imorrn blir det tvätt med!
Imorrn blir också en lång dag...handledning om c-uppsatsen vid 10. Sen träna med PT:n. Ska verkligen det nu! Måste komma igång och träna, men har känt mig sjuk i kroppen. Jag har ont i varje liten nerv känns det som. I alla muskler. Nästan som influensan. Usch! Sen blir det som sagt tvätt...sen vet jag inte...får se..Och nu känns det trött. Usch! Har inte ens läst artiklarna som min handledare skickade. Jag har inte haft tid.
Jag ska nog lägga mig snart, läsa lite i boken som jag håller på med. Dock hör jag att utbytesstudenterna i lägenheten bredvid har fest..suck! Haha, vilken pensionär jag har blivit. Vad hände med den partyglada tjejen som alltid var på G på torsdagar och aldrig sade nej till en efterfest? Nu är jag bara trött och jag vill bara vara.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar