27 september 2010

Host

Har precis skrivit klart en rapport på 3 sidor med analys av 2 artiklar. Vi har grupparbete där vi ska analysera 3 artiklar..vi är bara 2 då en inte kom. Som vanligt tog jag mest. I morse fick jag hans rapport...nästan allt är fel och inlämning om 2 timmar, orkar verkligen inte skriva hans artikel med. Mailat handledaren, hoppas att hon svarar. Så nu sitter jag här, kallsvettandes o fryser samtidigt, hosta och ont i halsen samtidigt som jag är stressad. Något man verkligen inte ska göra när man är sjuk. Jag mår i alla fall lite bättre idag. Glad att jag har min lilla Eee PC så jag kan sitta i sängen med en liten laptop i knäet som inte susar eller blir varm o har en lång batteritid.
För övrigt märks det att hösten har kommit nu, regnar och blåser ute och löven virvlar omkring.
Hoppas det löser sig med inlämningen, orkar inte med så tröga personer. Har informerat honom fem gånger om vad som ska göras och vi har fått förklarat steg för steg av handledaren och övrig information från läraren. Suck!
För övrigt så stillade jag mitt shoppingberoende innan jag blev sjuk och inhandlade en fruktskål, klädställning, tvålpump o annat smått o gått :). Beställde även de här skorna från Nelly. De har dock en tillvänjningsperiod ;D Annars ser de sjukt snygga ut bara de står på en byrå eller nått. Haha.
Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

1 kommentar: