5 september 2010

I'm six feet from the edge

Helgen har faktiskt varit bra, förutom idag då frestelsen av för mycket dryck igår gjorde sig påmind.
Igår pratade jag med min handledare om uppsatsen och hon är nästan lika förvånad som mig då hon ansåg att min uppsats var klart godkänd. Ska sätta mig ner och göra en lista tillsammans med examinatorn imorrn som ska vara som ett kontrakt där vi ser vad jag ska göra osv. Förhoppningsvis kan jag komplettera det lite snabbt så jag får det överstökat. Både min handledare och en annan kompis inom institutionen trodde inte att det skulle påverka min master. Skönt!
Sen fixade vi lite inför sittningen. Jag stod bakom baren och serverade dryck till sittningsfolket. Wädur (min utbildningsförening) hade avslutningssittning för nollningen. Min bror och Oscar var toastmaster, det var en mycket trevlig tillställning! :D Det bjöds på tacos o glass. Nam nam!
Sedan gick vi hem till några i föreningen och hade mellanfest. Lite ölspel, dans och skratt senare gick vi mot Sivans. Kvällen slutade i dans (bugg framför trubaduren), skratt, allvarligt prat, depp och underbara vänner. En väldigt lyckad kväll helt enkelt! Skulle på efterfest men mina fötter som inte är vana vid pumps sade bestämt ifrån och jag gick hem. När jag kom innanför dörren satt katterna och tittade på mig. Kändes som två dömande föräldrar som undrade var jag hade varit.
Morgonen idag mådde jag inte lika bra som natten igår måste jag erkänna. Dock myste jag med katterna som spann och efter många timmar i sängen begav jag mig till min bror för att hänga lite. Sen har jag även varit duktig o handlat!
En på Zebraforum sade att Creed- Rain var hennes dagens låt, så jag lyssnade igenom deras album och stumblade över den här låten. Nu går den här för fullt hela tiden!

Creed- One last breath

1 kommentar:

Gadgeten innehöll ett fel