20 september 2010

Ouch

Bloggar från sängen idag så jag ej kan hålla upp huvudet utan att det känns som om det ska gå av. Vaknade o skulle vända på mig då jag helt plötsligt hörde ett pang o det gjorde ont i hela nacken. Då jag var ensam i lägenheten visste jag att ingen hade skjutit mig. Med lite smått panik lyckades jag efter 10 min snurra runt på rygg, snabb som en upp o nervänd sköldpadda lyckades jag resa mig. Fick tag på mamma som sa jag skulle ringa 1177 då vi var osäkra på om en disk hoppat ut. 1177 trodde det var nackspärr så nu ligger jag i sängen med värmekuddar, smärtstillande, två katter o känner mig som en säl som tappat sin boll o inte kan röra sig. Suck! Känns  som allt kommer på en gång. Precis när förkylningen nästan försvunnit kommer det här. Typiskt!

6 kommentarer:

 1. kom igen nu bruden, allt du behöver är en ny positiv inställning och mycket tro på dig själv och din egna kraft! you can do it! You go girl!

  SvaraRadera
 2. kan jag få låna lite av dig sweetie? Kan du inte komma o hälsa på snart? :)

  SvaraRadera
 3. Tänk bara att du är värd att må bättre, tänk bara nu ska jag banne mig upp ur sängen om det så är det sista jag gör! Mottona lyder: "smärta är en högre form av njutning" "smärta är beviset på att vi fortfarande lever" "det vi inte dör av gör oss starkare" och som min mamma alltid brukar säga, "inget varar för evigt, så bit ihop under tiden och tänk bara positiva tankar" LOOOOOOOOOOOOOOOOVE you SWEETIE!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig tjejen

  SvaraRadera
 5. Hej hopp kollat lite tider vad sägs om att jag kommer om hälsar på någon av helgerna 16/10 -17/10, 23/10-24/10, eller 30/10-31/10??

  SvaraRadera
 6. vilken som helst går bra! :)

  SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel