17 november 2010

Not the same girl

Då har jag dragit igång den här veckan med en rivstart :)..i tisdags blev det som sagt Bodybalance med Ida (riktigt kul!) och idag körde jag ett pass styrketräning med gymmets PT. Han skulle instruera mig i gymmet då jag precis börjat träna där (alla får ett coachingpass). Det roliga är att jag är en väldigt gymvan människa då mamma bland annat jobbar med att instruera folk i gym. Så dagens pass bestod mest i att jag fick säga "ja, det där har jag gjort" eller "det där vet jag". Han blev dock superglad när han fick visa mig en övning jag inte gjort ;D. I slutet av passet när vi sammanställde så var han överaskat glad över att jag kunde så mycket. Tydligen trodde han jag skulle vara svår o han skulle få visa mycket men istället hade han haft jättekul. Dagens positiva :). Vi lade upp en plan med..träning 3-4 ggr/vecka varav 2 ggr kondition. Tror jag att jag ska klara. Hoppas knäet håller, började känna av det lite på crosstrainern innan :(. Får väl försöka ta det lite lugnt. Om två veckor ska vi ha uppföljning, varav hans kommentar var: "då kanske du kan lära mig något".
Game on! Nu vill jag o ska jag verkligen köra hårt :)

För övrigt så ska jag läsa o sammanställa en artikel imorrn "A Reappraisal of Structured Analysis: Design in an Organizational Context (Bansler & Bødker, 1993)" visst låter det kul? ;p

Imorrn ska jag för övrigt till optikern, har börjat få ont i ögonen igen när jag sitter vid datorn så ska se om det är stress eller synen.
Ps. I love you a lot too steph! Tack för dina ord ds.

1 kommentar:

  1. LOVE you too, åhh så peppande det är att läsa, man kan verkligen känna peppen bakom dina ord! Allt du vill kan du få! det är bara att ge sig fan på och aldrig ge upp. Det kommer bli hårt men det är lätt värt de!

    SvaraRadera