26 december 2010

So this is Christmas..

Då är julhelgen nästan slut och vi blickar fram mot nyår. På onsdag beger vi oss hem igen till Växjö o firar nyår i sann kollektiv Svalan anda :).
Julafton firade vi här hemma med mammas sida av släkten, dock saknade jag mormor väldigt mycket :'(. Det kändes konstigt att fira jul utan henne.
Juldagen var det tänkt att jag skulle svänga mina lurviga, men feber, ont i kroppen och allmän sjukdomskänsla stoppade mina planer. Istället låg jag på soffan o blev ompysslad.
Katterna trivs bra i farfars lägenhet o springer omkring som tokar. Sam har kommit på att det är oerhört mysigt att sova på min huvudkudde o lömskt göra så att jag kasar ner o vaknar upp under kudden. Ville kryper som vanligt ihop till en boll vid sidan om mig. Mys!
För övrigt så hittade mamma ett par av hennes raggsockar som hon stickat o som jag nu fått. Vi håller också på o stickar ett par tillsammans till mig :D.
Julafton var mysig o vi hade som vanligt ett stort julbord. Pappa hade gjort egen god inlagd sill (brukar ju i vanliga fall inte tycka om det, men den var särskilt god!) Vi drack glögg till Kalle, åt mat, åt mer mat o sen lite till. Dock så är jag inte så jätteförtjust i det så min mage mådde nog bäst av allt. För er som är nyfikna, i julklapp fick jag bland annat:
Lila handdukar från Hemtex, både gäst o badlakan :)
Diskställ till mitt nya kök från Åhléns.
o nytt bäddset från Åhléns :)

Fick även en lila filt i julklappsspelet (känns som om jag kanske borde inreda lite med lila med till det gröna o bruna kanske ;) ).
Primer o läppglans från Smashbox..älskar verkligen det sminkmärket
Sen lite annat smått o gott :)
Imorrn ska jag träffa Mawlin en runda o så ska jag bara träffa Johanna med innan jag åker!!

2 kommentarer:

  1. Fin låt, och galet avundssjuk på prajmern. Du får utvärdera och säga om den är bra! Hurra!

    SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel