22 mars 2011

A girls gotta eat?

Här är förresten menyn vi lagade i torsdags och en bild på rätten jag lagade:
  • Förrätt: Havskräftsoppa med kålrotskompott & rökt torsk
  • Huvudrätt 1: Halstrad röding med fiskbuljong, potpure och paksoi
  • Huvudrätt 2: Lamm med syltad gulbeta, blomkålspure och rödvinssky
  • Efterrätt: Mandelsavarin med nypon & färskostsorbet och vaniljkokt äpple

Halstrad röding med fiskbuljong, potpure och paksoi

Drycker :
  • Joseph Faiveley Chardonnay Bourgogne Frankrike 2004
  • La Galinière Carignan VDP Coteaux de Peyriac Frankrike 2008 (Underbart gott!!)
  • Banditella Rosso di Montalcino Toscana Italien 2006
  • Ceretto Moscato d' Asti Piemonte Italien 2008

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar