27 juni 2011

Life stories

Att man kan bli så trött av att skriva in nummer en hel dag, för det är det jag har gjort. Hanterat inbetalningar och gjort fakturor. Sen har det även varit så fint väder ute. Det blir så deppigt att gå inomhus hela dagen då. Jag tänkte nog snart lägga mig och läsa lite. Jag har köpt en så himla bra bok som jag varmt kan rekommendera.
Den heter "Mat, Träning & Ångest" - Frida Lindström. Såhär står det om den på Adlibris:

"I boken berättar några personer fritt om sina egna erfarenheter av ätstörningar och hur de har påverkat deras liv. Ingen berättelse är den andra lik. Många som skriver är i dag friska och berättar hur de lyckades besegra sin sjukdom. Andra är fortfarande inne i mardrömmen och beskriver sin kamp för att bli friska.
Här ställs också den svåra frågan om en person med ätstörningar
verkligen vill bli frisk eftersom det är vanligt att den drabbade ser sjukdomen som en del av sig själv. Som avslutning beskriver ett antal personer som haft ätstörningar hur de gått tillväga för att bryta sina destruktiva mönster.
Boken ger inspiration till den som är sjuk att inse att det finns en annan väg att gå - där det första och avgörande steget är valet att bli frisk - och för den som inte själv vet hur det är att leva med sjukdomen ger den en unik och äkta inblick i hur det faktiskt kan vara."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar