8 juli 2010

Växjö och bio

Helgen spenderades återigen i Växjö hos Kent o katterna <3. Lördagen spenderades en stund i solen, men ack så varmt det var! På kvällen grillade vi med Kents jobbarkompisar Erik o Ingela och Ingelas vän Fia. Väldigt trevligt! När det blev för kallt för att sitta ute flyttade vi in till vår lägenhet o fortsatte spela kort. Det blev flera partier av vändtia, neger & president och plump. Det blev även en hel del skratt och prat. Mycket trevligt som sagt. Vi drack även kaffe o åt upp de sista jordgubbarna.
Söndagen blev en slö dag med mys med katterna o Kent. Alltid jobbigt att åka ifrån dem :(. Men jobbet går ju bra o jag har trevliga arbetskamrater.
Veckan har inneburit jobb, fotboll (HEJA HOLLAND), träning o sömn. Igår var jag o Johanna och såg Eclipse på bio. Väldigt bra och jag tycker den var för kort! Vill se fortsättningen nu, men får läsa böckerna istället. Jag har ju dem hemma. Rob e sååå snygg btw <3.

Till Johannas o min stora förvåning så satt Karolina Klüft och Patrik Kristiansson framför oss på bion ;o. Undrar om hon "tvingar" med Patrik så som jag "tvingade" med Kent på de två första Twiligt-filmerna ;o
I helgen kommer min faster o hennes man från Malmö, sen är det även världens bästa Johannas födelsedag! Så det blir inget Växjö för mig nu i helgen. Snyft :(
Hoppas ni inte bränner er i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar