22 augusti 2010

Flytthjälp, kräftskiva och häng

Helgen har varit fartfylld men samtidigt lugn...Hjälpte Anita o Oscar att flytta även i fredags, den här gången blev det möbler istället för kartonger. Kvällen blev lugn framför Sagan om ringen och jag somnade snabbt efter all träning jag fått under dagen.
Lördagen startade långsamt, men avslutades med en kräftskiva i goda vänners sällskap. Väldigt trevligt! Istället för kräftor åt jag en baguette fylld med skagenröra och grönsaker. Gott! Då ett sky fall kom runt nio sprang vi in till de nyblivna samborna och avslutade kvällen/natten med ölspel, "olämpliga" kommentarer och mycket skratt. Skönt att göra annat och få annat att tänka på.
Idag har jag varit trött eftersom katterna väckte mig tidigt, efter ett tag orkade jag ta mig upp ur sängen och gick hem till Alex för lite häng framför Top Gear med Oscar o Anita.
Städat lägenheten idag med och hjälpt Johanna att välja en dator. Även ett någorlunda flummigt och förvirrat samtal med Mawlin har hunnits med :D. Hon ska sova någon natt hos mig vid början av september, längtar :D.
Nu blir det kriminalare med Irene Huss på femman, eller som en trött Carro sa-Irene Husk..

1 kommentar: