19 september 2011

Coffee, Love and Lectures

Igår var jag och Alex ute en sväng med Harry och besökte djuraffär och Media Markt. Till min förtjusning hade Tassar & Morrhår i Växjö en gummiråtta till Ville! Han älskar sin gråa som han fick med sig från sitt stödhem och ända sedan han kom till mig så har jag o mamma letat efter ännu en gummiråtta då den andra har förmågan att försvinna då och då. En av mina nya favoritaffärer ;)
På Media Markt blev det en ny musmatta till mig istället och Alex köpte en Tassimo kaffemaskin. Nu kan vi dricka gott kaffe snabbt, även hos min bror. Fram tills nu har vi använt min Senseo men det finns inget kaffe till den i Sverige :/.
Idag hade vi föreläsning med professor Andrew Basden . Väldigt intressant och på onsdag ska han hjälpa oss med våra master thesis.
Något kul som har hänt är att jag har blivit antagen till ett mentorsprogram på Epsilon - ett konsultbolag. Jag ska få en mentor som ska hjälpa mig på vägen ut i arbetslivet. Tror det kan bli riktigt bra :). Dock är mötena med henne i Malmö så mina vänner i söder får vänta sig nattgäst o besök :D4 kommentarer:

 1. fett nice!! Kenny jobbar på Epsilon i Malmö!! Som produktutvecklare tror jag eller nått sånt det står mechanical engineer på hans visit kort i alla fall ;)då blir ni ju arbets kamrater!

  SvaraRadera
 2. ja om jag får jobb där sen :D...men får iaf mentor där ifrån! Åker till Malmö 4:e oktober. Första träffen är den 5:e :D

  SvaraRadera
 3. Då måste du hälsa på mig!!!! puss

  SvaraRadera
 4. Jaaa! Det gör jag gärna! :D Du får kolla upp dina tider o så :) puss!

  SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel