28 december 2011

För vidare lite info

"På obestämd tid i Januari kommer vi göra en paus. Det finns inga pengar för ytterliggare kastreringar förrän de räkningar på 10000 är betalda och på kontot ekar det tomt, vi är dessutom trötta och slitna efter höstens tuffa sjukdomsperiod. Därför kan vi inte ta in och ansvara för ännu fler katter som behöver kastreras, vaccineras och ev. behandlas för diverse saker.
Vi kämpar på med förkylningar och har nu fått provsvaren på Snörvlas och gängets förkylning, varför det är så envist. Det är Mycoplasma Felis som behandlas effektivt med Ronaxan eller Vetrimoxin. Snörvlas är helt återställd, samt mamma Phandora. Mixie har fortfarande dåliga ögon, och pappa Pappi nyser och ena ögat är lite dåligt. Vid Pappis kastrering upptäcktes dessutom att två tänder var i mycket dåligt skick och han behöver tandvård vid nästa vaccinering. Vi tar tacksamt emot fler bidrag för att börja på rätt håll 2012. Redovisning för oktober-november ligger ute på hemsidan. Vi ska även sätta oss ner och pyssla ihop årsredovisningen i januari.

Nästa vecka ska Sara tillbaka till veterinären då hennes haltande inte blivit bättre, och magen fortfarande är svullen som en ballong.

bankgiro: 472 2047

Plusgiro: 59 25 72-2

INGEN GÅVA ÄR FÖR LITEN ELLER FÖR STOR! ♥"

Detta gör mig så ledsen :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar