19 december 2009

Packat och klart

Då var allt klart innan hemfärden imorrn. Resväskan är packad och lägenheten är städad. Först tänkte jag att det bara var några dagar som jag skulle vara iväg sen insåg jag att det faktiskt är två veckor. Det oros moln som hänger över mig just nu är hur Sam ska tycka om att åka bil och hur Alex kommer reagera med Sam. Men jag har sörjt in anti-allergimedel i hans päls nu så får hoppas att det hjälper lite. Ett annat är hur vi ska göra med Sam under jul. Jag vill helst inte lämna honom själv på natten :(. Hoppas Alex klarar av honom bra i bilen och han klarar av att åka bil så att han kan åka med till Malmö och bo hos sin "farmor" med "pappa" :). Sam och jag ska bo i farfars lägenhet eftersom de är med husbilen i Spanien. Skönt att kunna va lite själv nu när jag måste skriva rapporter hela lovet. Men samtidigt känns det inte som om jag riktigt kommer hem.

Ett annat bekymmer just nu är klänning till bröllopet. Klädkoden är mörk kostym. Snygg vill jag ju med va! Hjälp! ;<

Sen sitter man och funderar mycket när man är själv. Vad som förr var har nu bytts ut. Jag har bytts ut....det är sorgligt.
Har för övrigt fastnat för "True Blood". Det är fruktansvärt beroendeframkallande! Vem kan motstå Alexander SkarsgårdNu ska jag sova för imorgon kommer mamma och pappa och hämtar mig och Alex :).
Kramar!

1 kommentar:

  1. Jag tror att det kommer att gå superfint! :) Du är ju alltid snygg, så varför skulle dresscode vara ett hinder, då blir du ju bara ännu snyggare! True story! Det kommer ändå kännas som att komma hem, och sen blir det ju VÄXJÖÖÖ igen!, med mig där!! Ha en superduper fin Jul, även om jag är säker på att vi hörs innan dess!

    SvaraRadera