4 april 2010

Påsk

I onsdags åkte jag en snabb runda in till Sigma Exallon. Det var kontorsmöte så jag träffade både vd:n, ekonomichefen, säljchefen och Hasse (personalchefen). Fick dela kontor med Hasse, vilket inte alls gjorde nått. Han är väldigt snäll! Vi pratade lite om karriären och tyvärr kommer de inte att börja med något trainee program som det ser ut nu :(. De söker också tyvärr mest programmerare. Dock skulle de börja med en ny tjänst som hette Portals & Collaboration, något Hasse trodde skulle passa mig. Känns skönt att "känna" personalchefen på Exallon då han har ett finger med i spelet i ledningsgruppen :).
Både vd:n och ekonomichefen hade läst min avhandling med, kul!
Jag har kommit vidare med min uppsats nu, vilket känns skönt.

Senare ringde Catha och Eva på dörren och spenderade onsdagen och skärtorsdagen hos oss. Det var väldigt trevligt och jag tror de tyckte om min broccoli och blomkålsgratäng :).
Långfredagen spenderades på soffan med Kent, några bra serier och film. Helmys!
Igår var jag och Kent hos Alex och åt middag. Sara och Viktor var också med. Jag, Kent o Sara åt grillat kött medan Alex o Viktor åt påskmat. Vi tre var trötta på den sortens mat sen julas. Känns som om man äter det nästan varje påsk.
Idag blir det mer plugg! :<

1 kommentar:

  1. Maten var supergod och vi hade också trevligt.
    Eva

    SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel