14 mars 2010

Hattfest, men inte hos hattmakaren

Igår var det födelsedagsfest för Mikaela och Alle. Temat var hattfest! Hade på mig min hatt som jag köpte i höstas från Gina :).
Festen var skoj! Kul att umgås med människorna som var där. Gick hem när de andra skulle ut eftersom jag skulle plugga idag o träna. Men det var rätt lagom ändå eftersom jag var sjukt trött.Idag har jag tränat! Det blev 35 min på crosstrainern och sedan styrka. Måste träna massor med styrketräning så jag kan köra mitt älskade afropass igen. Är för svag i muskeln och därför får jag ont i knäet =(. Tänkte kört ett passa aerobic med ikväll men hon som arbetade idag tyckte att jag skulle avstå för det belastade knäet rätt mycket. Solen sken idag, vilket var härligt! Efter jag kom hem drog jag o Alex till affären. Handlade inför min nya start. Jag ska påbörja GI lite smått. Måste äta lite mer fibrer än vad jag gör nu.
Efter det blev det städning och sen kom Klara för lite latte och småprat! :D

Ikväll försökte jag få Photoshop att funka och det gick till slut! Satt och pillade lite i det men det gick sådär, måste börja öva upp mig igen. Finns så mycket nytt nu än när jag höll på med det för 4 år sedan. Nu ska jag lägga mig o läsa. Imorrn blir det plugg! Bjuder på lite bilder från igår.
1 kommentar:

Gadgeten innehöll ett fel