2 september 2009

En slö onsdag

Idag har det varit rätt slött. Trots att jag vaknade vid halv 10 så har jag inte gjort så mycket. Jag har städat lite av lägenheten, gått iväg med sopor och planterat kryddväxter. Köpte en planta basilika och en planta citronmeliss. Hoppas de klara sig. Jag köpte/fick en blomma med av Kent. Väldigt fin och rosa (givetvis) :D.
Sen har jag pratat med Johanna, det var roligt att snacka lite skit med henne igen. Det var längesen sist och jag tror det behövs göras oftare!
Igår var jag förresten på möte med mina handledare på Sigma (företaget jag ska göra min praktik på). Det gick faktiskt riktigt bra och jag är förväntansfull att börja på måndag. Jag skulle få tillgång till ett eget kontor och få låna en egen dator och en användare på deras företag. Sedan ska jag analysera deras kommunikationsflöde, så blir en hel del intervjuer med högt uppsatta personer (nervöst!). Jag kanske även ska jämföra kontoren - växjö, helsingborg och malmö. Så kanske blir lite skåne i höst med, skoj!

Jag har också börjat spela ett nytt spel för att fördriva lite av tiden - Fable heter det. Jag spelar The lost chapters. Det är rätt kul, men jag har inte kommit så långt än. Inte riktigt vad jag förväntade mig då jag trodde det skulle vara mer i stil med Black and White.

Imorrn börjar 12 veckors programmet. Hoppas det ska gå bra!
Ta hand om er!

1 kommentar:

  1. Det kommer att gå jättebra, sådetså :) Och ett eget kontor, det är ju häftigt om något!

    SvaraRadera