23 september 2009

Usch

Mitt halsont har förvandlats till huvudvärk, förkylning och en kliande hals samt hosta.
Inte alls kul :(.
Tur att det är så tråkigt väder ute. Det dumma är att jag vill börja med EA Active nu, men jag orkar verkligen inte. Hela kroppen gör ont (gnäll gnäll).När jag väl satt igång med det kan jag meddela hur spelet är :).
Lätt att jag ska göra 30 dagars utmaningen. Nyår 2009 är nästa mål då jag ska ha gått ner minst 5 kg. Kent har en kompis som gifter sig då.
Det är kul att man kan träna i par för då kanske jag kan få med mig Kent ibland.
Förut har jag tränat rätt mycket yoga men efter att ha provat pilates några gånger så är det faktiskt mycket roligare. Passen går mycket snabbare och det känns som om man använder sig mer av musklerna. Nåhot jag kan rekommendera!

En glad nyhet är att jag fick pengar av Trygg Hansa för mitt vanprydande ärr vid naveln. Det är sen jag gjorde en laproskopi (titthålsoperation) och det blev verkligen inte snyggt! Så jag är väldigt glad att jag fick en liten ersättning med tanke på hur fult det är.Hoppas jag kryar på mig snart och att ni är friska!

2 kommentarer:

  1. Varför gjorde du en titthålsoperation?

    SvaraRadera
  2. jag hade ont i magen förra året. Så de visste inte vad det var. Men undersökningen visade att jag hade ett virus i magen som gjorde så jag fick stora körtlar. Sen har jag även 2 gallstenar som gjorde sitt som de hittade. Men gallstenarna är kvar för de ville inte operera när jag hade annan sjukdom :(

    SvaraRadera