19 januari 2010

Kultur och intron

Har precis avslutat en trevlig filmkväll med Anita. Vi kollade på "Cloudy with a chance of meatballs". Riktigt bra film och verkligen rolig, kan starkt rekommendera för de som vill få gladare humör :D. Annars har dagen varit rätt lugn med kursintro till metodkursen. Det handlar om att titta på olika vetenskapliga metoder. Sen ska vi även påbörja vår "Thesis Proposal" till c-uppsatsen. När människor säger "ja, men det kan du göra nästa termin" så känns det väldigt lustigt eftersom jag då tänker "Ja, men det kanske inte blir någon nästa termin för mig".
Usch, läskiga tanke.

Imorrn blir det två kursintron. Ett till utvärderingskursen som handlar om att utvärdera införandet av IS. Låter tråkigt så jag får hoppas att kursen blir kul. Den andra kursintron är till körkursen. Lite lustigt att körkurser hålls av universitetet, fast det är nog ett måste med tanke på de som läser till sånglärare etc.

Har för övrigt hittat några nya favoritlåtar som nu spelas för fullt i lägenheten och även artister. Den första är svenska Lykke Li och sedan Hurricane Bell. Eller ja, hela soundtracket från New Moon är fantastiskt <3.Har även börjat läsa den första boken i Twilight - sagan. Känner mig lite töntig och som en förälskad tonårstjej. Men ärligt talat. De är verkligen sjukt bra. När jag börjar läsa är det väldigt svårt att sluta. Får tacka Steph som rekommenderade böckerna, för övrigt mycket bättre än filmerna. Förutom att man saknar att kolla på Robert Pattison, men man kan ju fantisera ;D.

2 kommentarer:

  1. Mm, den låten är riktigt bra! :) Jag har inte vågat läsa böckerna, rädd att jag säkert kommer fastna, bigtime!

    SvaraRadera
  2. ja, det kommer du nog göra. Jag lade mig vid 11 igår och skulle bara läsa typ en timme. Släckte lampan vid halv 2 ;o. Men du kan få låna dem av mig om du blir modig. De är sjuuukt bra!

    SvaraRadera