30 september 2010

I'm sick and tired of always being sick and tired

Äntligen har febern släppt! Dock verkar den ha transporterat sig ner i näsan och gjort mig genomförkyld. Det halsonda pendlar från att gå över till att göra superont på ena sidan i en timme o sen åka över på andra sidan. Möcke skömt! Hostar snart ut lungorna men vad gör det när jag ändå inte kan träna. Har sådan överskottsenergi och lust så jag går här fram o tillbaka i lägenheten, försöker andas - flåsar o harklar- kallsvettas - tappar energi - vilar en stund, för att sedan börja om samma procedur igen. Jag vill ha en förändring nu!
Trots (eller kanske på grund av) min oerhört "sexiga" whiskeyröst fick jag betyget "pass" på redovisningen. Det firades med en varm kopp honungsmjölk - min räddning.
Idag var jag o Alex på möte med prefekten om kvalitén på utbildningar, kom med konstruktiv kritik, synpunkter och överlag tyckte jag det gick bra. Det firades med lite stickning, sydde två möss till katterna och hostande.
Kent kom förbi och packade sitt sista, känns skumt o jag har haft ångest sen dess. Det är verkligen nu jag först inser att det här kapitlet är slut. Imorrn får han sin nya lägenhet och om en månad får jag min..konstigt.
Om en månad ska jag också hälsa på Johanna i Newcastle, längtar.
Förutom mitt stickande och min sporadiska syperiod så har jag även planerat basilika. De är små o söta. Imorrn ska jag nog plantera ljung i balkonglådan och laga mitt cykelhjul som fått punka(!!)

Min basilika!

Har världens bästa katter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar