4 februari 2011

Proceedings

Då var det fredag igen, vad tiden går snabbt. Nu är det bara en vecka kvar tills jag och min storebror fyller år. Jag 23 och han blir 25, kan knappt tro det är sant.

I onsdags kom Sanna hit för kaffe o prat, väldigt trevlig kväll :). Dagen var inte lika trevlig då jag och Alex begav oss till en av de sämsta föreläsningarna i världshistorien. Jag förstår verkligen inte hur man kan ha så dålig engelska som vår lektor har om man reser runt i världen och går på olika konvent och även föreläser på dem. Då borde man inte blanda engelska ord med svenska, att hon sen ska pracka på oss ytterligare en gruppmedlem trots att vi nästan gjort klart vår uppgift bara så han ska kunna göra den gör bara saken ännu värre. Hur tänker dem egentligen?

Ikväll ska jag ut och festa med Sanna och hennes vänner, det ska bli riktigt kul och det var längesedan jag svängde mina lurviga på Stallarna. Tyvärr kom det snö i natt/morse som börjar töa nu, usch o fy för att vara blöt om fötterna.

Jag har fått en uppgift att äta två lagade måltider om dagen, svårt! Det känns som så oerhört mycket mat. Vad äter ni andra på en dag egentligen? :s

1 kommentar:

  1. men shit bara två ggr!! Jag kämpar med att få i mig 6 mål men oftast lyckas jag bara få i mig 5 dagen går ju så fort. För att hålla fettförbrännings och matsmältnings mekanismen igång hela dagen ska man äta ofta men mindre portioner. På så sätt bränner man fett hela dagen lång, bra va? Jag brukar starta dagen med ekologisk naturell fil, sen äter jag två ggr varm till lagad mat innan kl 14.00 (redan uppe i 3) sen kanske en omelett, kokta ägg, smoothie, mina lchf bröd, ägg wrap med ost och bacon eller en lätt sallad, oliver nötter.. ja vad man nu tycker är gott, så brukar få i mig fem måltider den sjätte är sjukt svår.. när jag tränar tar jag proteinshake direkt brukar räkna den som min sjätte haha jag vet fusk.. men ändå lite protein är aldrig fel. puss på dig hjärtat

    SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel