6 mars 2011

Games and fireworks

Då var veckan slut och jag har varit med om en hel del.
I torsdags gick jag som sagt på Amår Banketten, som var ruskigt trevlig. God mat, bra underhållning och fyrverkerier! Alex och jag gick hem runt elva då banketten var slut för att göra färdigt en inlämningsuppgift som skulle in vid midnatt. Ja, vi är alltid ute i så god tid.


I fredags återhämtade jag mig genom att börja spela det nya mmorpg spelet Rift. Det är riktigt kul och jag tror att det kan bli ett bra spel, det har ju bara varit ute i en vecka så lite buggar etc hittar man ibland. Jag spelar det tillsammans med en del grabbar från Venten så det är nice :).

I lördag blev jag mexikansk/spansk och gick på Wädurs Mexikanska sittning. Sittningen och mellanfesten var roliga, socialiserade och skrattade. I Sivanskön var det isigt som mina high heels inte tyckte var bra så jag face plantade (alltså ramlade och slog ansiktet) rakt in i en köpinne! :( Mitt knä är svullet o söndrigt och jag har ett blåmärke i ansiktet och ett på underarmen. Så typiskt mig! Tur att jag hade folk som kunde hjälpa mig upp från isen, de borde ju faktiskt salta när det är så halt. Hade jag bott i USA kunde jag stämt dem :O. Som väl var så gick det inte värre och jag överlevde, om än att jag var lite uppskakad och hade huvudvärk resten av kvällen. Den slutade i att jag gick hem runt ett efter att ha dansat loss och satte mig sedan på Vent och skrattade med grabbarna där :)
Ikväll var jag och Alex på middag hos Karn och åt japansk curry. Den var inte lika stark som curryn jag åt sist utan det var jättegott! Kul med lite kulturellt utbyte. Vi pratade lite om utseende i olika länder och tydligen så sparar koreanska föräldrar pengar åt sina barn till skönhetsoperation så de ska se europeiska ut, som thailändska föräldrar gör fast till sina barns utbildning. Weird!

1 kommentar:

  1. Woot? vilken server spelar ni på? Jag, Martin och Bakken spelar på Scarhide ^^ Guardians.

    SvaraRadera