24 februari 2010

Nya bågar!

Idag var vi på introkurs till uppsatskursen, så nu är det officiellt igång med c-uppsatsen! Vi förklarade syftet med uppsatsen för några handledare och sen förklarade läraren kursinnehållet och så fick vi gå därifrån. Inte så givande eftersom inte ens alla handledare var där.
När jag kom hem begav jag mig till stan för att lämna in mina glasögon och för att träna lite.
Först sa de hos Synsam att de kunde fixa dem direkt och jag bara skulle sitta ner och vänta. Efter en stund kom han tillbaka och sa att det skulle ta lite längre tid så jag gick och tränade.
Körde 30 min på crosstrainern, kändes hyfsat i knäet iaf! Vågade inte mer eftersom det började kännas mer och mer.
Sen gick jag och hämtade mina glasögon igen. Fick veta att det skulle ta ännu längre tid att fixa bågen, så hon frågade om jag ville att de skulle sätta in dem i ett par likadana bågar fast annan färg. Visst sa jag eftersom jag behöver se när jag sitter vid datorn. Så nu har jag lånebågar så länge. Verkligen sjukt bra service på Synsam!
Gick in på Team Sportia och handlade mig ett par nya träningsbyxor. Skönt material och 15% rabatt eftersom de har ett avtal med Nordic Club :). Helt ok!Glasögonen vid olyckan. Bågen gick av vid skalmen :<

Nya bågarna, silversvart istället för guld ;o

Funderar på om jag ska träna lite pilates men är precis nybadad :). I övermorgon blir det Karlskrona! ;o


Gör lite armband ibland. Fick ett kit av Kent i födelsedagspresent :)

2 kommentarer:

  1. men love! ska du till Karlskrona .. me too!!! åker dit på fredag .. måste ses hjärtat!

    har skapat en blogg nu =P

    http://stephanielindsjo.blogg.se/?tmp=24225513

    SvaraRadera
  2. oo! Vad kul! Då måste vi absolut träffas! Jag åker också dit på fredag, eftermiddagen så är framme runt 18. Sen har jag fritt :). Kul du med skaffat en blogg :D. Hör av dig!

    SvaraRadera